Akrobatski rock'n'roll klub "Gorica" u suradnji sa Hrvatskim rock'n'roll savezom organizirati će  28. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock'n'roll-u. Natjecanje će se održati 11.5.2019. u dvorani Srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici. Na samom natjecanju nastupiti će preko 600 natjecatelja iz svih krajeva Republike Hrvatske uz prisustvo međunarodnih sudaca što čini ovo natjecanje najvažnijim u godini, koje ujedno donosi najveći broj bodova za formiranje reprezentacije Republike Hrvatske i sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima. Natjecanje se sastoji od prednatjecanja koje počinje u jutarnjim satima (11:00 sati) i večernjeg programa koji počinje od 18:00 sati, gdje će svoje atraktivne programe izvesti parovi i formacije koji se nalaze visoko pozicionirani na međunarodnim rang listama. Priredba je zamišljena kao jedinstveno plesno i glazbeno iskustvo, koja bi gledateljima približila naš atraktivan sport i upotpunila sportsko-kulturni program grada Velike Gorice. 

Za potpunu zabavu pobrinuti će se glazbeni sastav Playmakers iz Petrinje, koji sa svojim nastupom uživo počinje od 18:00 sati.

 

QR kod za program natjecanja i startnu listu natjecatelja (potreban čitač QR kodova na moditelu), isti neće biti dostupan u papirnatom obliku, zbog toga što pazimo na naš okoliš.

PARTNERI


FAN PAGE