U subotu 27.1.2018. u sportskoj dvorani OŠ Rudeš  održano je prvo natjecanje u 2018. godini. Na natjecanju je nastupilo oko 300 natjecatelja iz svih krajeva Republike Hrvatske.

Naša najmlađa formacija pod nazivom Butterfly po prvi puta je nastupila u novoj postavi u kategoriji mini formacija 3 i odmah osvojila zlato, čime su potvrdile predan rad i trud od početka sezone, zlato u kategoriji seniorskih ženskih formacija pripalo je našoj najtrofejnijoj formaciji Unique, a srebro su osvojile Mustre u kategoriji juniorskih ženskih formacija.

Uz njih na natjecanju nastupila su još i tri plesna para, Dorotea Matijević i Ernest Matković koji su osvojili svoju prvu medalju za 3. mjesto u kategoriji mlađih juniora 2.,  Isabel Kovač Walaitis i Pavao Karas koji su također osvojili svoju prvu broncu u kategoriji Mini i Klara Krilić i Lucian Glagolić koji su osvojili odlično 5. mjesto.

 

Na natjecanju su dodijeljene i nagrade za ukupne pobjednike Kup-a RH za 2017. godinu, gdje su naši članovi osvojili dva treća i jedno prvo mjesto. Treće su bile formacije Toxic Team i Mustre, dok je formacija Bubblegum osvojila zasluženo prvo mjesto, te zaokružila izvrsnu 2017. godinu gdje su osim osvajanja prvenstva i kupa RH na svim ostalim natjecanjima osvojile prva mjesta.

PARTNERI


FAN PAGE