U subotu 9.4.2016. u Zaprešiću održan je 2. Kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock'n' roll-u. Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja iz svih krajeva lijepe naše.

Članovi Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica nastupili su u ponajboljem sastavu, a natjecali smo se u 6 kategorija. Osvojili smo 5 medalja, od toga dva zlata, srebro i dvije bronce, što su ujedno i najbolje ostvareni rezultati u ovoj godini. Zlato je pripalo juniorskoj ženskoj formaciji Mustre, koja je ovim rezultatom učvrstila svoju poziciju u reprezentaciji Republike Hrvatske, drugo zlato pripalo je formaciji All Stars u kategoriji mini formaciji 2, dok su srebro osvojile članice formacije Super Stars u istoj kategoriji.

Prva bronca pripala je formaciji Iskrice u najmlađoj kategoriji mini formacija 3, dok su drugu broncu osvojile djevojke iz naše najtrofejnije formacije Unique u kategoriji seniorskih ženskih formacija. Nadomak medalje bio je par Norma Marčec i Stjepan Zetić kojima je ovo ujedno bio i prvi zajednički nastup u kategoriji mlađih juniora 2.

Ovi izvrsni rezultati odlična su najava za 1. prvenstvo Zagrebačke županije koje će se održati 7.5.2016. u Velikoj Gorici u organizaciji ARRK Gorica, kao i za prvenstvo Republike Hrvatske 14.5.2016. u Slavonskom Brodu.

Ostali podjednako odlični rezultati naših članova nalaze se u nastavku:

5. mjesto - Zečići (mini formacije 3)

9. mjesto - Blackout (mini formacije 2), Leptirići (mini formacije 3)

11. mjesto - Ema Pecirep i Valentino Tomić (mlađi juniori 1)

14. mjesto - Klara Krilić i Lucian Glagolić (mlađi juniori 2)

18. mjesto - Ivona Pasarić i Ernest Matković (mlađi juniori 2)

 

Čestitamo svim članovima na vrhunskim rezultatima i osvojenim odličjima.

BBBRRRRAAAAAVVVVVOOOOOOOOOOO :)

Galeriju fotografija sa natjecanja pogledajte na našem facebook profilu.

U nastavku se nalazi video galerija sa nastupima svih članova.

PARTNERI


FAN PAGE